"Korkma, Hazır Ol!"

Proje adı: "Korkma, Hazır Ol!"

Okulumuz öğretmenlerinin katılımı ile Kasım ayında "Korkma, Hazır Ol!" adlı eTwinning projesi çalışılmaya başlanmıştır.

Doğa günümüzde daha önemli hale gelmektedir. Doğanın önemini öğrencilerimize erken yaşta anlatmak ve onu korumak en büyük amacımız. Ancak son yıllarda çevre kirliliği, sera gazı salınımı, küresel ısınma ve bunun gibi etkenlerden ötürü doğanın dengesi bozulmakta Dengesi bozulan doğa ise afetlerle bizi sınamakta. Doğayı sevip koruduğumuz gibi afetlerle mücadele etmeyi, öncesinde,esnasında ve sonrasında neler yapmamız gerektiğini toplum olarak öğrenmemiz gerekiyor. Dört ay sürecek projemiz süresince öğrencilerimizle tatbikatlar ve uygulamalar yaparak afetleri tanıyacak ve kendimizi nasıl koruyacağımızı öğreneceğiz.

28.12.2021 518

28-12-2021