Adem-Tolunay Anadolu Lisesi


Vizyon: Geleceğin Türkiye’ sini güvenle emanet edebileceğimiz, geleceğe yön verecek ve kendini gerçekleştirebilecek gençler yetiştirerek zirveye ulaşmak

Misyon: Sorumluluk sahibi, insani değerlere sahip çıkan, özgüvenli, araştırmayı ve kendini aşmayı yaşam tarzı edinmiş, bilimsel düşünceye sahip, mutlu, kendisiyle barışık, topluma ve insanlığa saygılı ve faydalı bireyler yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: 08.15-15.30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0242 237 89 90

Belgegeçer - (242) 237 8991

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ademtolunay.meb.k12.tr

Adres - Meltem Mahallesi 3808 Sokak No 7 Muratpaşa, ANTALYA

Öğretmen :51
Öğrenci :593
Derslik :23
Çok Amaçlı Salon :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3575
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Meltem Mahallesinde bulunmakta olup, eski balıkçılar çarşısı arkasındadır. Eski adliyenin karşı sokağında bulunmaktadır. Yeni Stadyum inşaatının kuzey yönüne doğru arkasında bulunmaktadır.

Adres - Meltem Mahallesi 3808 Sokak No 7 Muratpaşa, ANTALYA

Ulaşım Konyaaltı İlçesinden gelen neredeyse bütün halk ve belediye otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir. Meltem bölgesi otobüs ve minibüslerin ortak noktasından biri olduğundan okulumuza ulaşım şehrin her yerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. Ayrıca Antalya Şehir Otogarına da 1 kilometre mesafede bulunmaktadır. Havalanından kalkan 600 numaralı belediye otobüsü de (Otogar - Havaalanı) okulumuzun önündeki duraktan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezinde olup, üniversiteye (Akdeniz), Araştırma ve Devlet hastanelerinin arasında bulunmaktadır. Aynı zamanda Kepez ilçesine, Konyaaltı ilçesine yakınlığı ile de stratejik bir konumda bulunmaktadır. Adliye binası ve bazı kamu binalarına yakınlığı da avantaj olarak göze çarpmaktadır.